Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ


1991547Ιστορικών διαστάσεων χαρακτηρίζει ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριαδης με συνέντευξη του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τη διαδικασία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια και την επιτροπεία, αλλά και την ανάκτηση της κυριαρχίας και της περηφάνειας. Και επισημαίνει, «τον Αύγουστο του 2018 μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε περισσότερα και ταχύτερα βήματα για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Η Ελλάδα ισορροπεί και χρειάζεται να τρέξει για να καλύψει το χαμένο έδαφος».

Ο κ. Ζαχαριάδης τονίζει πως η κυβέρνηση Τσίπρα δεν αντιμετώπισε το μνημόνιο ως «ευαγγέλιο» και μέσα από την σκληρή διαπραγμάτευση κατάφερε να βάλει στη συζήτηση «μεταβλητές κοινωνικής βιωσιμότητας, όπως τα προγράμματα στήριξης φτωχοποιημένων νοικοκυριών». Ο διευθυντής της Κ. Ο του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται, μέσω της συνέντευξης του στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ που έριξαν τη χώρα στο βαθύ «πηγάδι» με τις σπατάλες τους και τις επιπολαιότητές τους. «Η πολιτική μας, η πολιτική της κυβέρνησης έδωσε το περιθώριο ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές να μην αφαιρείται η κοινωνική διάσταση στις εφαρμογές» τονίζει ο κ. Ζαχαριάδης.

Ερωτηθείς, από το Πρακτορείο, για τις δηλώσεις Βίζερ αναφορικά με την καθαρή έξοδο στος αγορές που επιδιώκει η κυβέρνηση ο Κώστας Ζαχαριάδης τονίζει, «η έξοδος θα είναι έξοδος και είναι μια νίκη της χώρας που στηρίχθηκε στις θυσίες του ελληνικού λαού. Όποιος παίξει με τις λέξεις είναι σαν να προσβάλει αυτόν το λαό που υπέφερε και εξακολουθεί να υποφέρει για να πάει τη χώρα του μπροστά».

Σε ερώτηση για το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να οδηγηθεί σε εκλογική νίκη το 2019 όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, απαντά στο ΑΠΕ/ΜΠΕ πως ο ελληνικός λαός έχει μνήμη, γνώμη και διαίσθηση, και δεν ξεχνά αυτούς που τον έφεραν σε αυτή τη κατάσταση. «Μπορούν να μάς κατηγορήσουν για λάθη, αστοχίες, υπερβολές, πράγματα που δημόσια έχει αναγνωρίσει και ο πρωθυπουργός (…) ο λαός θα κρίνει έχοντας πρώτα συγκρίνει. Το πρωτογενές ερώτημα των εκλογών του τέλους του 2019 θα είναι «με αυτούς που μας έβαλαν στα μνημόνια ή με αυτούς που μας έβγαλαν από αυτά».

Περιγράφοντας τις προτεραιότητες της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα, ο κ. Ζαχαριάδης υπογραμμίζει στο ΑΠΕ/ΜΠΕ πως αυτές είναι: η δουλειά μαζί με την κοινωνία για ανάπτυξη, επενδύσεις, μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς, μείωση της ανεργίας, κανόνες σε όλα και για όλους είναι η συνταγή που θα κάνει την επόμενη μέρα καλύτερη για την χώρα και τους πολίτες της. Νέες δράσεις, νέες μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες.

Τέλος, ερωτηθείς για την επίλυση του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ και τη στάση του Πάνου Καμμένου, ο κ. Ζαχαριάδης κάνει λόγο για παράθυρο ευκαιρίας ωστόσο υπογραμμίζει μιλώντας στο ΑΠΕ/ΜΠΕ: «Μου θυμίζετε τον Φίλιππο Ηλιού που με κάθε ευκαιρία μας θύμιζε ότι η ιστορία δεν γράφεται με τα ‘αν’. Την τελική απόφαση για την ονομασία της ΠΓΔΜ θα την πάρει όπως γίνεται σε όλα τα ζητήματα η Βουλή. Η συνταγματική τάξη έχει κανόνες, ας ξαναδιαβάσει το Σύνταγμα η Νέα Δημοκρατία».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του διευθυντή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη, στην Αγγελική Λάζου για το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Ερ.: Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το κλείσιμο της γ? αξιολόγησης και οδεύουμε προς την έξοδο από τα μνημόνια τα οποία συνολικά έχουν «πληγώσει» την ελληνική κοινωνία. Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει η κυβέρνηση εν όψει του Αυγούστου του 2018;

Απ.: Όπως η πτώχευση και η υπαγωγή στα μνημόνια ήταν μια εθνική τραγωδία που όλοι μας την πληρώσαμε εδώ και χρόνια και θα την πληρώνουμε για χρόνια, έτσι και η αντίστροφη διαδικασία της εξόδου και της ανάκτησης της κυριαρχίας και της περηφάνιας είναι κατά την γνώμη μου ιστορικών διαστάσεων και σε συμβολικό και ουσιαστικό επίπεδο και επίσης θα είναι μια μακροχρόνια διαδικασία. Tο καλοκαίρι του 2018 αφήνουμε πίσω τα μνημόνια, όχι την κρίση. Η τρίτη αξιολόγηση είναι η πρώτη αξιολόγηση από την υπαγωγή της Ελλάδας στα μνημόνια στην οποία δεν εμπεριέχονται νέα δημοσιονομικά μέτρα. Τον Αύγουστο του 2018 θα βγούμε από τη σκληρή επιτήρηση, δεν θα βγούμε όμως -και πρέπει όλοι να το συνειδητοποιήσουμε- από τις συνθήκες ανάγκης. Μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε περισσότερα και ταχύτερα βήματα για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Η Ελλάδα ισορροπεί και χρειάζεται να τρέξει για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ερ.: Τελικά αποτέλεσε το μνημόνιο δρόμο για την έξοδο της χώρας από την κρίση, και ορθώς η κυβέρνηση επέλεξε αυτό το μονοπάτι;

Απ.: Αυτή η κουβέντα είναι μεγάλη και μάλλον θα απαντήσουν κατ’ ουσίαν οι ιστορικοί στο μέλλον. Στο πολιτικό κομμάτι, η κυβέρνηση Τσίπρα δεν αντιμετώπισε το μνημόνιο ως «Ευαγγέλιο», ποτέ δεν είπε «και να μην μας το είχαν επιβάλλει έπρεπε να το έχουμε εφεύρει», έδωσε και δίνει μάχες, πολλές φορές επιτυχείς, άλλοτε με αστοχίες, να αμβλυνθούν οι σκληρές και άκαμπτες πολιτικές που ζητούσαν οι δανειστές να νομοθετηθούν και να εφαρμοστούν. Το τρίτο πρόγραμμα όμως φαίνεται ότι «βγαίνει» κάτι που δεν συνέβη ούτε με το πρώτο, ούτε με το δεύτερο πρόγραμμα. Δεν ισχυρίζομαι ότι το δικό μας μνημόνιο είναι το «καλό» και τα προηγούμενα τα «κακά». Ισχυρίζομαι ότι με την διαπραγμάτευσή μας και την ποιοτικά διαφορετική διακυβέρνησή μας εκλογικεύτηκαν πλευρές του προγράμματος, για παράδειγμα ύψος πρωτογενών πλεονασμάτων και μπήκαν στη συζήτηση μεταβλητές κοινωνικής βιωσιμότητας, όπως προγράμματα στήριξης φτωχοποιημένων νοικοκυριών. Έτσι φαίνεται να βγαίνουμε με απώλειες και τραυματισμούς φυσικά από το βαθύ «πηγάδι» που μας έριξαν πριν χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με τις σπατάλες τους και τις επιπολαιότητές τους. Η πολιτική μας, η πολιτική της κυβέρνησης έδωσε το περιθώριο ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές να μην αφαιρείται η κοινωνική διάσταση στις εφαρμογές.

Ερ.: Η κυβέρνηση επιμένει σε καθαρή έξοδο στις αγορές, ενώ πριν από λίγες μέρες ο Τόμας Βίζερ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρειαστεί πιστοληπτική γραμμή στήριξης. Τι απαντάτε;

Απ.: Η έξοδος θα είναι έξοδος και είναι μια νίκη της χώρας που στηρίχθηκε στις θυσίες του ελληνικού λαού. Όποιος παίξει με τις λέξεις είναι σαν να προσβάλει αυτόν το λαό που υπέφερε και εξακολουθεί να υποφέρει για να πάει τη χώρα του μπροστά. Νομίζω έχει απαντήσει το Eurogroup καλοκαιριού του 2017 σε αυτό το ερώτημα με σαφήνεια. Η Ελλάδα επιδιώκει την αυτοδύναμη έξοδο στις αγορές ενώ παράλληλα φτιάχνει ένα δικό της μαξιλαράκι ρευστότητας, ένα «κομπόδεμα» για την περίπτωση που υπάρχουν διεθνείς χρηματοπιστωτικές αναταραχές. Ας εργαστούμε όλοι, εντός και εκτός χώρας για να πετύχει αυτή η απόφαση του Eurogroup και πρωτίστως βεβαίως η κυβέρνηση. Όλα δείχνουν ότι η μακροοικονομική πορεία της χώρας την τελευταία περίοδο έχει καθησυχάσει και τους πιο νευρικούς και απαιτητικούς συνομιλητές στις διαπραγματεύσεις. H οικονομία όχι απλά αποδίδει σε μακροοικονομικό επίπεδο αλλά περνάει με άνεση τον πήχη, οι αγορές ομολόγων φαίνεται με τα μέχρι σήμερα στοιχεία να προεξοφλούν την δυνατότητα της Ελλάδας να δανείζεται χωρίς υποβοήθηση.

Ερ.: Στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πεποίθηση ότι το 2019, έτος διεξαγωγής εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγηθεί σε πολιτική νίκη. Ποιο θεωρείτε ότι είναι το συγκριτικό σας πλεονέκτημα με δεδομένο ότι έχουν ψηφιστεί «σκληρά» μέτρα από τη δική σας διακυβέρνηση;

Απ.: Αυτά που λέγαμε μόλις πριν: ότι μια νέα κυβέρνηση της Αριστεράς έλυσε το γρίφο της κυκλικής κρίσης, ότι προσέφερε στη χώρα την επιστροφή στην κανονικότητα. Ο ελληνικός λαός έχει μνήμη, γνώμη και διαίσθηση και δεν ξεχνά αυτούς που τον έφεραν σε αυτή τη κατάσταση, δεν ξεχνά την διαχείριση της περιόδου 2010-2014. Εμάς δεν μας έπιασε κανείς με την «γίδα στη πλάτη». Μπορούν να μας κατηγορήσουν για λάθη, αστοχίες, υπερβολές, πράγματα που δημόσια έχει αναγνωρίσει και ο πρωθυπουργός, ο μόνος πρωθυπουργός που δημοσίως έχει παραδεχτεί λάθη, αλλά κάνεις δεν μας κατηγορεί ότι βάλαμε το «δάχτυλο στο μέλι» και ότι δεν εκπροσωπήσαμε όλους τους Έλληνες. Ο λαός θα κρίνει έχοντας πρώτα συγκρίνει. Το ύψος της ανεργίας που θα είναι περίπου δέκα μονάδες κάτω από εκεί που την παραλάβαμε, την θέση και διαπραγματευτική δύναμη της χώρας και μια σειρά άλλους δείκτες. Έχουμε ακόμα πολύ χρόνο και πολύ δουλειά για να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. Το πρωτογενές ερώτημα των εκλογών στο τέλους του 2019 θα είναι: «με αυτούς που μας έβαλαν στα μνημόνια ή με αυτούς που μας έβγαλαν από αυτά».

Ερ.: Τα μεγέθη της ελληνικής οικονομίας βελτιώνονται σταθερά και αυτό πλέον το ομολογούν και οι μέχρι πρόσφατα επικριτές της χώρας μας. Αυτή η βελτίωση όμως δεν έχει αποτυπωθεί στα νοικοκυριά με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσαρέσκεια και απογοήτευση. Εκτιμάτε ότι υπάρχει πολιτικός χρόνος ώστε να αποδείξει η κυβέρνηση ότι η Ελλάδα επιστρέφει;

Απ.: Υπάρχει πολιτικός χρόνος που για εμάς δεν είναι εκλογικός αλλά καθημερινή μάχη για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και την αποκατάσταση των πληγών της χώρας. Είναι γεγονός ότι σε μακροοικονομικό επίπεδο η Ελλάδα περνάει με άνεση τον πήχη. Εμείς όμως θέλουμε ανάκαμψη των δεικτών της καθημερινότητας. Δεν συμφωνώ ότι δεν αποτυπώνεται στα νοικοκυριά μια πρώτη αλλαγή κλίματος, όταν το ένα από τα δύο άνεργα παιδιά βρίσκει δουλειά έστω και με χαμηλή αμοιβή. Αυτό είναι μια πρώτη ανάσα. Δεν προσπαθώ ούτε να εξωραΐσω την πραγματικότητα, καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες και τη δυσαρέσκεια αλλά μην ισοπεδώνουμε τα πρώτα θετικά βήματα που έχουν γίνει. Είναι αλήθεια βέβαια ότι αυτά τα χρόνια, εξαιτίας της ύφεσης και της φοροδιαφυγής και προκειμένου να στηριχθούν ορισμένες κατηγορίες πολύ φτωχών συμπολιτών μας, ένα κομμάτι της μεσαίας τάξης υπερφορολογείται, περνάει δύσκολα, διαμαρτύρεται, θέλουμε εκεί να κάνουμε παρεμβάσεις, να δώσουμε δυνατότητες, όπως επίσης πρέπει να δοθούν κίνητρα για τους συνεπείς φορολογούμενους και για αυτούς που δε χρωστούν. Είναι μια αδικία της κρίσης αυτή και πρέπει να διορθωθεί.

Ερ.: Ποιος είναι ο ρόλος του κόμματος να βγαίνει υποστηρικτικά στην κυβέρνηση ακόμα και στις ψηφοφορίες που βρίσκονται σε διαφορετικό ιδεολογικό αξίωμα; Για παράδειγμα το ζήτημα των πλειστηριασμών, των μειώσεων συντάξεων και αφορολόγητου αλλά και ο συνδικαλιστικός νόμος;

Απ.: Κοιτάξτε τι σημαίνει διαφορετικό ιδεολογικό αξίωμα όταν μιλάμε για τη διάσωση της χώρας και του λαού της; Υπηρετούμε την ιδεολογία μας και την πατρίδα μας σε μια μάχη με τις συνθήκες και το εφικτό, έτσι έκανε πάντα η Αριστερά και από αυτό αντλεί και το ηθικό της πλεονέκτημα. Το κόμμα πέρα από την αυτονόητη στήριξη και βοήθεια στην κυβέρνηση, έχει ευρύτερη αποστολή. Η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και χρονοδιάγραμμα, το κόμμα στηρίζει την κυβέρνηση αλλά χρειάζεται πολλές φορές να προσπαθεί να ταρακουνήσει ή να αλλάξει το πλαίσιο. Χρειάζεται σχέδιο, μεθοδικότητα, στρατηγική, καθημερινή μάχη. Κόμμα και κυβέρνηση διαπιστώνουμε τις δυσκολίες και προσπαθούμε να τις αμβλύνουμε ή να δούμε αντίρροπα μέτρα ανακούφισης, άλλωστε η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι στην κεντρική της φιλοσοφία και στον κορμό της κυβέρνηση τεχνοκρατών αλλά πολιτικών στελεχών. Πέρα από την κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα και η χώρα κατά τη γνώμη μας χρειάζεται μια νέα κοινωνική συμμαχία από τα «κάτω» ώστε να αφουγκραστεί και να συνομιλήσει με όλα τα δημιουργικά και προοδευτικά ρεύματα της εποχής μας, να ανακτήσει την κοινωνική του δυναμική, να αντιμετωπίσει τις μάχες στην αυτοδιοίκηση, τα συνδικάτα, τους επιστημονικούς φορείς ως ο κύριος πόλος μιας δημοκρατικής πανστρατιάς, χωρίς φοβίες και ταμπού.

Ερ.: Οι δηλώσεις Ζουράρι είτε σχολιάστηκαν ήπια είτε καθόλου από την κυβέρνηση και το κόμμα. Και ρωτώ γιατί δεν υπήρξε αιχμηρή στάση απέναντί του όταν έχει προσβάλει πολύ άσχημα μια μερίδα πολιτών. Γιατί το θέμα κ. Ζαχαριάδη δεν είναι οι ΠΑΕ αλλά οι φίλαθλοι των ομάδων. Και επίσης θέλω να μου πείτε εάν οι ίδιες δηλώσεις είχαν γίνει από κάποιο πολιτικό σας αντίπαλο θα ήσασταν το ίδιο ήπιος;

Απ.: Το θέμα Ζουράρι έχει κλείσει. Η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής κάνει κακό σε όλους. Χρειάζονται ήπιοι τόνοι και ψυχραιμία οι λεκτικές ακρότητες δεν βοηθούν.

Ερ.: Όλο το προηγούμενο διάστημα η κυβέρνηση είχε σε προτεραιότητα τα θέματα δημοσιονομικής προσαρμογής από εδώ και πέρα ποιες είναι οι προτεραιότητες κυβέρνησης και κόμματος;

Απ.: Να δουλέψουμε μαζί με την κοινωνία για ανάπτυξη, επενδύσεις, μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς, μείωση της ανεργίας, κανόνες σε όλα και για όλους είναι η συνταγή που θα κάνει την επόμενη μέρα καλύτερη για την χώρα και τους πολίτες της. Νέες δράσεις, νέες μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες.

Ερ.: Πόσο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για την επίλυση της ονομασίας της ΠΓΔΜ, όταν ο κυβερνητικός εταίρος επιμένει ότι δεν θα στηρίξει τη χρήση του ονόματος Μακεδονία από τη γείτονα και όταν το κλίμα ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις είναι πολωμένο;

Απ.:Το 2018 ανοίγει ένα «παράθυρο» ευκαιρίας για την επίλυση ενός χρόνιου ζητήματος που απασχολεί την χώρα. Ας περιμένουμε πρώτα να δούμε την τελική πρόταση και μετά να σχολιάσουμε τις όποιες τοποθετήσεις. Η βιασύνη και οι «μαντεψιές» δεν βοηθούν. Μου κάνει πάντως εντύπωση παρακολουθώντας το δημόσιο λόγο ότι όλοι εκείνοι που έλεγαν πριν από λίγους μήνες που έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πόσο δίκιο είχε στην αντιμετώπιση του ζητήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ και τι κρίμα που χάθηκε τότε αυτή η ευκαιρία, σήμερα αρχίζουν και τα …μασάνε.

Ερ.: Στην περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος επιμείνει στην απόφασή του για την ΠΓΔΜ, πως βλέπετε να μπορεί να συνεχιστεί η συγκυβέρνηση;

Απ.: Μού θυμίζετε τον ιστορικό Φίλιππο Ηλιού που με κάθε ευκαιρία μας θύμιζε ότι η ιστορία δεν γράφεται με τα «αν». Την τελική απόφαση για την ονομασία της ΠΓΔΜ θα την πάρει όπως γίνεται σε όλα τα ζητήματα η Βουλή. Η συνταγματική τάξη έχει κανόνες, ας ξαναδιαβάσει το Σύνταγμα η Νέα Δημοκρατία.

Ερ.: Παρά το γεγονός ότι οι τόνοι έχουν πέσει, το προηγούμενο διάστημα παρακολουθήσαμε να ανοίγουν δύο μέτωπα μεταξύ κυβέρνησης?δικαιοσύνης και κυβέρνησης-διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος. Πρόκειται για δύο ανεξάρτητες αρχές που όμως επικρίθηκαν από την κυβέρνηση. Θα ήθελα την τοποθέτησή σας επί του ζητήματος.

Απ.: Από την πλευρά μας δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση, κάνουμε τη δουλειά μας μέσα στα θεσμικά όρια που οριοθετεί η διάκριση των εξουσιών και η λειτουργία των ανεξάρτητων αρχών και των ανεξάρτητων θεσμών. Όταν όλοι λειτουργούν μέσα στο όριο και στο πλαίσιο που έχει οριστεί και συμφωνηθεί όπως στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα. Αν δεν μπλέκεται ο ένας στα πόδια του άλλου, όλα μπορούν να λειτουργήσουν εύρυθμα. Αυτό χρειάζεται και η κοινωνία για να ανακτήσει την εμπιστοσύνη της στο πολιτικό σύστημα, τη λειτουργία και την ποιότητα της Δημοκρατίας μας, την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς συνολικά. Ανεξέλεγκτος δε μπορεί να είναι κανείς όποια και αν είναι η εξουσία του.

 

Advertisements

Comments on: "Mε αυτούς που μας έβαλαν στα μνημόνια ή με αυτούς που μας έβγαλαν από αυτά" (14)

 1. erga omnes/ έργατα και δουλείας said:

  Πάντοτε οι Εχθροί του Λαού (Πολιτικοοικονομικοναζιζτοφασίστες και όλες οι παραφυάδες τους) σαν τα Ποντίκια σαν τους Αρουραίους βρίσκουν και τρυπώνουν Παντού!!!

  Αλλά φταίνε Αυτοί;;;; Την γνωστή τους πληρωμένη ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ «εργασία» κάνουν γνωστή Από την Ιστορία Της Χώρας!!!

  Αλλά που στο Διάολο είναι Όλο το Πλαίσιο όλο το Φάσμα της Αριστεράς/Κουμμουνιστικής;;;;

  Άφησε Το Συγκεκριμένο και Παλεύει Αποκλειστικά με το Γενικό και Αφηρημένο;;-!!

  Το Ότι ο Πατριωτισμός Είναι ΚΑΙ Ξεκάθαρη Ιδεολογική Υπόθεση Της Αριστερας/Κουμμουνιστικής το Έχει Αποθανατήσει με Μπόλικο Αίμα αντί για μελάνι στις Σύγχρονες Σελίδες της Ιστορίας της Χώρας Μας Της Πατρίδας ΜΑΣ!!!

  ΠΡΩΤΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ* ΕΠΡΕΠΕ να Διαφωτίσει ΌΛΟ το Πλέγμα (για το Συγκεκριμένο/Μακεδονία) Και Το Ρόλο Που Έχει και θα παίζει σε Σύντομο Χρονικό Διάστημα
  στα Βαλκάνια το Όνομα Μακεδονία ΏΣ ΌΧΗΜΑ!!!

  Το Περίεργο και Παράξενο Είναι ότι τόσο Τα Επιχειρήματα τον με όσο και τον δε Εμπεριέχουν έναν Κοινό Παρανομαστής** που Επιμελώς Κρύβονται Από Τον Λαό!!!

  Η Ελληνική Γλώσσα έχει μια ΙΔΙΟΤΗΤΑ που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΌΤΑΝ ΑΡΧΙΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!!!! Διότι η Ελληνική Γλώσσα σε ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΌΤΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΈΧΕΙ ΤΗΝ …. «ΕΚΜΑΙΕΥΤΙΚΗ» του Φίλου μου!

  Στον ίδιο ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ** βλέπουμε Επιπλέον ότι το Ανθρώπινο Επιτελείο της Χώρας Ούτε Την Πολιτική ΙΣΧΥ Έχει Ούτε Την Διπλωματική ΙΣΧΥ (για την άλλη … Αστην!) ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΙΣΧΥ!!!!! (π.χ. βλέπε το Ψέμα και την Επιβολή Των Μνημονίων!)

  Η Αριστερά/Κουμμουνιστική καλά θα ναι να κάνει ένα … «Δείλημμα» από τα Διάφορα Ιδεολογικά Club συζητήσεων και διαλέξεων Προφεσόρων και Ακαδημαϊκών!!!
  Η «Επαναστατική Γυμναστική» Από μόνη της δεν βγαίνει πουθενά!!! Το βλέπεται και οι Ιδιοι Σας Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο Χειρότερα!!! Αλλά Σταθεροποιοί Ητοπάθειες «Σφάξε με Αγά μου να Αγιάσω»!!!

  Απλά και Λακωνικά:

  ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για την γειτονική περιοχή!!!

  ΈΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

  ΈΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ!!!

  Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

  * Η «Πραγματική» Αριστερά/Κουμμουνιστική ΛΕΕΙ: ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ!

  **Ελεγχόμενη Αποικία!

 2. Erga Omnes/ Eργατα και Δουλείας said:

  Η ΠΡΕΠΟΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ!

  ΌΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 4-02-2018
  ΚΑΙ Ας Συστεί η Υφήλιος!

  ΚΑΙ ΣΥ ΕΛΕΝΗ (Αλεξίου)

  Ζούμε σ’ έναν Κόσμο Μαγικό (=Εικονικό)
  με Φόντο την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό
  Γεμάτα τα μπαλκόνια, Πολιτικά Αηδόνια
  Υποσχέσεις και Αγάπες και πολύχρωμα μπαλόνια
  για ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!

  Κι ΕΣΥ ΕΛΕΝΗ Ελένη και ΚΑΘΕ ΕΛΕΝΗ (=ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ)
  της Επαρχίας, της Αθήνας Κοιμωμένη
  Η ΖΩΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟ Ξέρεις, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΗ (=ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΕΝΗ)
  Να ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ για την Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ
  κι ΆΛΛΟ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΣΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ (=ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ)

  Κι ΕΣΥ ΕΛΕΝΗ και ΚΑΘΕ ΕΛΕΝΗ (=ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ)
  της Επαρχίας, της Αθήνας Κοιμωμένη

  Ζούμε σ’ ένα Κόσμο Μαγικό (=ΕΙΚΟΝΙΚΟ)
  ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ
  Να σε Μπάσει στο Παιχνίδι, τη ΖΩΗ σου πως θα Φτιάξει
  Να ΣΟΥ Τάξει, να ΣΟΥ Τάξει την ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΙ!!!!

  Κι ΟΤΑΝ φτάσει ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ της Ελπίδας ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΟ
  δεν του φτάνει Ετούτο Μόνο
  Με Γλυκόλογα σε Παίρνει απ’ το Χέρι
  Σε Βαφτίζει της Ελλάδας Νοικοκύρη

  Κι εκεί που ΛΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και Σηκώνεις Το Ποτήρι (=ΤΟ ΚΩΝΕΙΟ)
  Αρπάζει, ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΑΚΙΡΙ (=ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ)!

  ΤΗ ΣΠΑΘΑ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ (ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ)

  Τη ΣΠΑΘΑ Σήκωσε και ΠΑΛΙ
  Του Ξένου πάρε το Κεφάλι (=ΤΩΝ ΑΠΟΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ)
  ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΡΤΕΡΑΝΕ (=ΜΕΛΕΤΑΝΑΙ)
  ΧΤΥΠΑ ΠΡΟΤΟΥ ΣΕ ΦΑΝΕ (=ΜΝΗΜΟΝΙΑ for ever)

  ΑΔΕΡΦΙ την ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ να ναι Ατσάλι
  Κάνε την ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΦΥΛΑΚΗ
  ΌΤΙ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝΕ (π.χ.=ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

  Αν ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ
  ΣΗΚΩΣΕ ΣΠΑΘΑ ΦΟΝΙΚΗ (=ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΣΠΑΘΑ)

  Τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΗ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ
  Το ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΜΗΝ ΓΥΡΕΥΕΙΣ
  Τη ΣΠΑΘΑ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
  Του ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (=ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΩΝ)
  Τον ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΡΤΕΡΑΝΕ (= ΜΕΛΕΤΑΝΑΙ)
  ΧΤΥΠΑ ΠΡΟΤΟΥ ΣΕ ΦΑΝΕ!!!

  Ελληνικέ Λαέ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (Ε.Ι.Σ.) ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΜΑΣ 4/2/2018 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (Που γεννήθηκε από το Κεφάλι Του ΔΙΑ/ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΝΟΗΣΗ)!

  «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ»!

  ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!

  ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ!!!

  ΤΕΡΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!

  ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!

  Η Ε.Ι.Σ. ΣΑΣ!!!

  ΥΓ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΌΤΙ «ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ» ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 18 και …. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ/ΗΠΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 18 ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (Ασχέτως Παραγωγών και Παραγοντοποιήσεων Του Ονόματος!)!!!
  Σύμπτωση ΤΩΝ Συμπτώσεων Ώ Σύμπτωση!!!-;;;

 3. Erga Omnes/ Eργατα και Δουλείας/Arbeit Macht Frei!!! said:

  Η ΠΡΕΠΟΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ!

  ΌΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 4-02-2018
  ΚΑΙ Ας Συστεί η Υφήλιος!

  ΚΑΙ ΣΥ ΕΛΕΝΗ (Αλεξίου)

  Ζούμε σ’ έναν Κόσμο Μαγικό (=Εικονικό)
  με Φόντο την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό
  Γεμάτα τα μπαλκόνια, Πολιτικά Αηδόνια
  Υποσχέσεις και Αγάπες και πολύχρωμα μπαλόνια
  για ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!

  Κι ΕΣΥ ΕΛΕΝΗ Ελένη και ΚΑΘΕ ΕΛΕΝΗ (=ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ)
  της Επαρχίας, της Αθήνας Κοιμωμένη
  Η ΖΩΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟ Ξέρεις, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΗ (=ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΕΝΗ)
  Να ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ για την Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ
  κι ΆΛΛΟ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΣΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ (=ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ)

  Κι ΕΣΥ ΕΛΕΝΗ και ΚΑΘΕ ΕΛΕΝΗ (=ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ)
  της Επαρχίας, της Αθήνας Κοιμωμένη

  Ζούμε σ’ ένα Κόσμο Μαγικό (=ΕΙΚΟΝΙΚΟ)
  ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ
  Να σε Μπάσει στο Παιχνίδι, τη ΖΩΗ σου πως θα Φτιάξει
  Να ΣΟΥ Τάξει, να ΣΟΥ Τάξει την ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΙ!!!!

  Κι ΟΤΑΝ φτάσει ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ της Ελπίδας ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΟ
  δεν του φτάνει Ετούτο Μόνο
  Με Γλυκόλογα σε Παίρνει απ’ το Χέρι
  Σε Βαφτίζει της Ελλάδας Νοικοκύρη

  Κι εκεί που ΛΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και Σηκώνεις Το Ποτήρι (=ΤΟ ΚΩΝΕΙΟ)
  Αρπάζει, ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΑΚΙΡΙ (=ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ)!

  ΤΗ ΣΠΑΘΑ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ (ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ)

  Τη ΣΠΑΘΑ Σήκωσε και ΠΑΛΙ
  Του Ξένου πάρε το Κεφάλι (=ΤΩΝ ΑΠΟΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ)
  ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΡΤΕΡΑΝΕ (=ΜΕΛΕΤΑΝΑΙ)
  ΧΤΥΠΑ ΠΡΟΤΟΥ ΣΕ ΦΑΝΕ (=ΜΝΗΜΟΝΙΑ for ever)

  ΑΔΕΡΦΙ την ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ να ναι Ατσάλι
  Κάνε την ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΦΥΛΑΚΗ
  ΌΤΙ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝΕ (π.χ.=ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

  Αν ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ
  ΣΗΚΩΣΕ ΣΠΑΘΑ ΦΟΝΙΚΗ (=ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΣΠΑΘΑ)

  Τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΗ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ
  Το ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΜΗΝ ΓΥΡΕΥΕΙΣ
  Τη ΣΠΑΘΑ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
  Του ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (=ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΩΝ)
  Τον ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΡΤΕΡΑΝΕ (= ΜΕΛΕΤΑΝΑΙ)
  ΧΤΥΠΑ ΠΡΟΤΟΥ ΣΕ ΦΑΝΕ!!!

  Ελληνικέ Λαέ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (Ε.Ι.Σ.) ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΜΑΣ 4/2/2018 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (Που γεννήθηκε από το Κεφάλι Του ΔΙΑ/ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΝΟΗΣΗ)!

  «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ»!

  ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!

  ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ!!!

  ΤΕΡΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!

  ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!

  Η Ε.Ι.Σ. ΣΑΣ!!!

  ΥΓ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΌΤΙ «ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ» ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 18 και …. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ/ΗΠΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 18 ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (Ασχέτως Παραγωγών και Παραγοντοποιήσεων Του Ονόματος!)!!!
  Σύμπτωση ΤΩΝ Συμπτώσεων Ώ Σύμπτωση!!!-;;;

  Πάντοτε οι Εχθροί του Λαού (Πολιτικοοικονομικοναζιστοφασίστες και όλες οι παραφυάδες τους) σαν τα Ποντίκια σαν τους Αρουραίους βρίσκουν και τρυπώνουν Παντού!!!

  Αλλά φταίνε Αυτοί;;;; Την γνωστή τους πληρωμένη ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ «εργασία» κάνουν γνωστή Από την Ιστορία Της Χώρας!!!

  Αλλά που στο Διάολο είναι Όλο το Πλαίσιο όλο το Φάσμα της Αριστεράς/Κουμμουνιστικής;;;;

  Άφησε Το Συγκεκριμένο και Παλεύει Αποκλειστικά με το Γενικό και Αφηρημένο;;-!!
  Το Ότι ο Πατριωτισμός Είναι ΚΑΙ Ξεκάθαρη Ιδεολογική Υπόθεση Της Αριστερας/Κουμμουνιστικής το Έχει Αποθανατήσει με Μπόλικο Αίμα αντί για μελάνι στις Σύγχρονες Σελίδες της Ιστορίας της Χώρας Μας Της Πατρίδας ΜΑΣ!!!

  ΠΡΩΤΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ* ΕΠΡΕΠΕ να Διαφωτίσει ΌΛΟ το Πλέγμα (για το Συγκεκριμένο/Μακεδονία) Και Το Ρόλο Που Έχει και θα παίζει σε Σύντομο Χρονικό Διάστημα στα Βαλκάνια το Όνομα Μακεδονία ΏΣ ΌΧΗΜΑ!!!

  Το Περίεργο και Παράξενο Είναι ότι τόσο Τα Επιχειρήματα των με όσο και των δε Εμπεριέχουν έναν Κοινό Παρανομαστής** που Επιμελώς Κρύβονται Από Τον Λαό!!!
  Η Ελληνική Γλώσσα έχει μια ΙΔΙΟΤΗΤΑ που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΌΤΑΝ ΑΡΧΙΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!!!! Διότι η Ελληνική Γλώσσα σε ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΌΤΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΈΧΕΙ ΤΗΝ …. «ΕΚΜΑΙΕΥΤΙΚΗ» του Φίλου μου!

  Στον ίδιο ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ** βλέπουμε Επιπλέον ότι το Ανθρώπινο Επιτελείο της Χώρας Ούτε Την Πολιτική ΙΣΧΥ Έχει Ούτε Την Διπλωματική ΙΣΧΥ (για την άλλη … Αστην!) ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΙΣΧΥ!!!!! (π.χ. βλέπε το Ψέμα και την Επιβολή Των Μνημονίων!)
  Η Αριστερά/Κουμμουνιστική καλά θα ναι να κάνει ένα … «Δείλημμα» από τα Διάφορα Ιδεολογικά Club συζητήσεων και διαλέξεων Προφεσόρων και Ακαδημαϊκών!!!
  Η «Επαναστατική Γυμναστική» Από μόνη της δεν βγαίνει πουθενά!!! Το βλέπεται και οι Ιδιοι Σας Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο Χειρότερα!!! Αλλά Σταθεροποιοί Ητοπάθειες «Σφάξε με Αγά μου να Αγιάσω»!!!

  Απλά και Λακωνικά:

  ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για την γειτονική περιοχή!!!

  ΈΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

  ΈΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ!!!

  Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

  * Η «Πραγματική» Αριστερά/Κουμμουνιστική ΛΕΕΙ: ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ!

  **Ελεγχόμενη Αποικία!

 4. Ο Λαλάκης said:

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

  ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ …. ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!

  Μετά την Επίσημη Ανακοίνωση Γραπτώς και Προφορικώς Της «ΕΥΛΟΓΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΟΥΔΕΙΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΤΟΒΛΕΤΙ «Η ΕΛΛΑΣ»!!!!

  Πρώτον 1ον. ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΥΠΑΓΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ!!! ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ… ΤΙΠΟΤΕΣ ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!!!! ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ή ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ;;;;;;;;

  Δεύτερον 2ον. ΘΥΜΙΖΩ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ Alzheimer/ΑΜΝΗΣΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΕΙΤΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣ ΤΟΥ 21 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΚΑΝ ΠΡΙΝ (περίπου … 60 από το 1453!!!!)!!!

  Όποιος Ιερέας ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑ/ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΟΙΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!!

  Όποιος Ιερέας ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΦΑΣΙΖΩΝ ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΝ 1ον. Και ΔΕΥΤΕΡΟΝ 2ον.!!!

  Ερώτηση: Γιατί η Μοντέρνα Ναζιστοφασίζουσα (με ή χωρίς γραβάτα) Πρακτική και Πολιτική Της Χώρας ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ καλύπτουν την «Επίσημη» Ναζιστοφασίζουσα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (Χρυσή Αυγή/Hrisi Avgi= κωδικός για Hitler Adolf!!!!);;;;;

  Τα κάλαντα θα Δωνηθούν και Ακουστούν Νωρίτερα …. Για ΟΛΟΥΣ!!!!

 5. Ο Λαλάκης said:

  ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ …. ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!

  Μετά την Επίσημη Ανακοίνωση Γραπτώς και Προφορικώς Της «ΕΥΛΟΓΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΟΥΔΕΙΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΤΟΒΛΕΤΙ «Η ΕΛΛΑΣ»!!!!

  Πρώτον 1ον. ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΥΠΑΓΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ!!! ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ… ΤΙΠΟΤΕΣ ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!!!! ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ή ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ;;;;;;;;

  Δεύτερον 2ον. ΘΥΜΙΖΩ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ Alzheimer/ΑΜΝΗΣΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΕΙΤΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣ ΤΟΥ 21 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΚΑΝ ΠΡΙΝ (περίπου … 60 από το 1453!!!!)!!!

  Όποιος Ιερέας ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑ/ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΟΙΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!!

  Όποιος Ιερέας ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΦΑΣΙΖΩΝ ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΝ 1ον. Και ΔΕΥΤΕΡΟΝ 2ον.!!!

  Ερώτηση: Γιατί η Μοντέρνα Ναζιστοφασίζουσα (με ή χωρίς γραβάτα) Πρακτική και Πολιτική Της Χώρας ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ καλύπτουν την «Επίσημη» Ναζιστοφασίζουσα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (Χρυσή Αυγή κωδικός για Hitler Adolf!!!!);;;;;

  Τα κάλαντα θα Δωνηθούν και Ακουστούν Νωρίτερα …. Για ΟΛΟΥΣ!!!!

  1.ΥΓ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ!

  2.ΥΓ. Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΠΟΥΝΑΝΕ ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ! ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ … ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ … ΚΟΣΟΒΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΣΜΟ!!!
  ΨΕΜΑ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΟΛΑΚΕΔΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!
  ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ …. ΡΩΜΑΪΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ!!!

 6. Ο Λαλάκης said:

  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΛΕΓΕΤΑΙ: ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ: HELLAS!!!

  ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΗΝ ΛΕΓΟΥΝ: GRIECHENLAND
  ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ: ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ
  ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ: ……..
  ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ: …….
  ΣΤΑ ΠΕΡΣΙΚΑ/ΙΡΑΝ: ……..
  ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ: ………..
  ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ: ………
  ΣΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ: ………

  ΔΗΛΑΔΗ: Θέλει η Αποικιοκρατούμενη Ραγιαδολακεδία να … ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ Άγγλοι Γάλλοι Πορτογάλοι να λέγεται η Επαρχία Του Τίτο ΣΤΑ ….. ΣΛΑΒΙΚΑ;;;;;;;;;;

  ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΡΑΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΚΟΜΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΝΤΟΒΛΕΤΙΟΥ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ….. ΣΛΑΒΙΚΑ (και Αμετάφραστα Παρακαλώ!);;;;;;;;;;

  Δεν Έχεται ΦΙΛΟΤΙΜΟ Απέναντι Στην Ελληνική Ψυχρή – Στο Αρχαίο Πνεύμα Το Αθάνατο – Στούς Νεκρούς ΤΩΝ Ελλήνων;;;-!!!

  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ: ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

 7. Ο Λαλάκης said:

  «Τρεις Σφαίρες … με άδεια της Τρόικας ΤΩΝ Μνημονιακών!!!»

  Εμείς το μεταφράζουμε και Είναι Απειλές Αυτών που ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΜΟΓΕΙΝΕΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ!!!

  Είναι «Κύκλοι Της Ανωμαλίας» στην Αμερικρατούμενη Αποικία!!!
  Οι «Κύκλοι Της Ανωμαλίας» παίζουν ΌΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!
  ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! Δεν Απευθύνονται στον Κοτζιά ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

  Στο ΙΔΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ/ΠΝΕΥΜΑ/ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ (Έντυπα/e-Εντυπα-Ραδιόφωνα)!!! Προσέξτε και θα καταλάβετε! ΟΥΔΕΙΣ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΜΨΥΧΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ (όπως ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΟΜΟΡΦΗ/Τσιτσάνη) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

  ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ (ακόμη και Αυτά που το παίζουν … κριτικά) (και ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) ΕΙΝΑΙ ΣΕ GLEICHSCHALTUNG όπως έκανε το NSDAP/Hitler/Goebels το 1933!!! Σε λίγο/σύντομα η Ε.Ε. θα Εφαρμόσει ΠΛΗΡΩΣ (Προς στιγμή … 85%) το Ermächtigungs Gesetz ξανά Εφαρμογή της NSDAP το 1933!!!

  Η Επιχειρηματολογία Τους Προδίδει Την Υποταγή/Υποτέλεια/Υποδούλωση Τους! Και Χρησιμοποιούν ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ (και η Αριστερά/Κουμουνιστική) την «Χρυσή Αυγή» ΩΣ Αλλοθι ΏΣ Προπέτασμα Καπνού για να Κρυφτούν Από Την Αλήθεια Από Τον … Ήλιο Της Δικαιοσύνης!!!

  ΥΓ. Ο Αδόλφος και η Παρέα Του ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ!!! Θεωρούσε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ και Αυτοί που Υπάρχουν είναι και βρίσκονται στην Αττική και Πελοπόννησο! Μάλιστα για Την Κρήτη έλεγε Είναι Νησί von Bastarden/των Μπαστάρδων!!! Γιαυτό ΕΔΩΣΕ (και θα Έδινε μετά την Ολοκληρωτική Τους Νίκη Την Μακεδονία και λίγο Θράκη στους Βούλγαρους την υπόλοιπη Θράκη στους Τούρκους! Την Ήπειρο και ένα μέρος της Θεσσαλίας στους … Αλβανούς!!!) Αυτά που Εδωσε στην τετραπλή Κατοχή (Ιταλία Γερμανία Βουλγαρία Αλβανία)!!! Ευτυχώς Που Υπήρχε η Σοβιετική Ενωση και Το Σταλινγράντ (και το 40 ΜΑΣ και Το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ)!!!

 8. Ο Λαλάκης said:

  «Τρεις Σφαίρες … με άδεια της Τρόικας ΤΩΝ Μνημονιακών!!!»

  Εμείς το μεταφράζουμε και Είναι Απειλές Αυτών που ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΜΟΓΕΙΝΕΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ!!!

  Είναι «Κύκλοι Της Ανωμαλίας» στην Αμερικρατούμενη Αποικία!!!
  Οι «Κύκλοι Της Ανωμαλίας» παίζουν ΌΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!
  ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! Δεν Απευθύνονται στον Κοτζιά ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

  Στο ΙΔΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ/ΠΝΕΥΜΑ/ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ (Έντυπα/e-Εντυπα-Ραδιόφωνα)!!! Προσέξτε και θα καταλάβετε! ΟΥΔΕΙΣ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΜΨΥΧΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ (όπως ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΟΜΟΡΦΗ/Τσιτσάνη) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

  ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ (ακόμη και Αυτά που το παίζουν … κριτικά) (και ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) ΕΙΝΑΙ ΣΕ GLEICHSCHALTUNG όπως έκανε το NSDAP/Hitler/Goebels το 1933!!! Σε λίγο/σύντομα η Ε.Ε. θα Εφαρμόσει ΠΛΗΡΩΣ (Προς στιγμή … 85%) το Ermächtigungs Gesetz ξανά Εφαρμογή της NSDAP το 1933!!!

  Η Επιχειρηματολογία Τους Προδίδει Την Υποταγή/Υποτέλεια/Υποδούλωση Τους! Και Χρησιμοποιούν ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ (και η Αριστερά/Κουμουνιστική) την «Χρυσή Αυγή» ΩΣ Αλλοθι ΏΣ Προπέτασμα Καπνού για να Κρυφτούν Από Την Αλήθεια Από Τον … Ήλιο Της Δικαιοσύνης!!!

  ΥΓ1. Ο Αδόλφος ο Μέντωρ της «Χρυσής Αυγής» (κωδικός για Χίτλερ Αντολφ) και η Παρέα Του ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ!!! Θεωρούσε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ και Αυτοί που Υπάρχουν είναι και βρίσκονται στην Αττική και Πελοπόννησο! Μάλιστα για Την Κρήτη έλεγε Είναι Νησί von Bastarden/των Μπαστάρδων!!! Γιαυτό ΕΔΩΣΕ (και θα Έδινε μετά την Ολοκληρωτική Τους Νίκη Την Μακεδονία και λίγο Θράκη στους Βούλγαρους την υπόλοιπη Θράκη στους Τούρκους! Την Ήπειρο και ένα μέρος της Θεσσαλίας στους … Αλβανούς!!!) Αυτά που Εδωσε στην τετραπλή Κατοχή (Ιταλία Γερμανία Βουλγαρία Αλβανία)!!! Ευτυχώς Που Υπήρχε η Σοβιετική Ενωση και Το Σταλινγράντ (και το 40 ΜΑΣ και Το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ)!!!

  ΥΓ2. ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ! ΟΥΔΕΜΙΑ!

  ΥΓ3. Το Λατινικό erga omnes μεταφράζεται στα Ελληνικά Έργατα και Δουλείας (ΑττικοΙωνική Διάλεκτος!)!

 9. Ο Λαλάκης said:

  «Τρεις Σφαίρες … με άδεια της Τρόικας ΤΩΝ Μνημονιακών!!!»

  Εμείς το μεταφράζουμε και Είναι Απειλές Αυτών που ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΜΟΓΕΙΝΕΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ!!!

  Είναι «Κύκλοι Της Ανωμαλίας» στην Αμερικρατούμενη Αποικία!!!
  Οι «Κύκλοι Της Ανωμαλίας» παίζουν ΌΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!
  ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! Δεν Απευθύνονται στον Κοτζιά ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

  Στο ΙΔΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ/ΠΝΕΥΜΑ/ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ (Έντυπα/e-Εντυπα-Ραδιόφωνα)!!! Προσέξτε και θα καταλάβετε! ΟΥΔΕΙΣ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΜΨΥΧΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ (όπως ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΟΜΟΡΦΗ/Τσιτσάνη) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

  ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ (ακόμη και Αυτά που το παίζουν … κριτικά) (και ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) ΕΙΝΑΙ ΣΕ GLEICHSCHALTUNG όπως έκανε το NSDAP/Hitler/Goebels το 1933!!! Σε λίγο/σύντομα η Ε.Ε. θα Εφαρμόσει ΠΛΗΡΩΣ (Προς στιγμή … 85%) το Ermächtigungs Gesetz ξανά Εφαρμογή της NSDAP το 1933!!!

  Η Επιχειρηματολογία Τους Προδίδει Την Υποταγή/Υποτέλεια/Υποδούλωση Τους! Και Χρησιμοποιούν ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ (και η Αριστερά/Κουμουνιστική) την «Χρυσή Αυγή» ΩΣ Αλλοθι ΏΣ Προπέτασμα Καπνού για να Κρυφτούν Από Την Αλήθεια Από Τον … Ήλιο Της Δικαιοσύνης!!!

  ΥΓ1. Ο Αδόλφος ο Μέντωρ της «Χρυσής Αυγής» (κωδικός για Χίτλερ Αντολφ) και η Παρέα Του ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ!!! Θεωρούσε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ και Αυτοί που Υπάρχουν είναι και βρίσκονται στην Αττική και Πελοπόννησο! Μάλιστα για Την Κρήτη έλεγε Είναι Νησί von Bastarden/των Μπαστάρδων!!! Γιαυτό ΕΔΩΣΕ (και θα Έδινε μετά την Ολοκληρωτική Τους Νίκη Την Μακεδονία και λίγο Θράκη στους Βούλγαρους την υπόλοιπη Θράκη στους Τούρκους! Την Ήπειρο και ένα μέρος της Θεσσαλίας στους … Αλβανούς!!!) Αυτά που Εδωσε στην τετραπλή Κατοχή (Ιταλία Γερμανία Βουλγαρία Αλβανία)!!! Ευτυχώς Που Υπήρχε η Σοβιετική Ενωση και Το Σταλινγράντ (και το 40 ΜΑΣ και Το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ΜΑΣ)!!!

  ΥΓ2. ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ! ΟΥΔΕΜΙΑ!

  ΥΓ3. Το Λατινικό erga omnes μεταφράζεται στα Ελληνικά Έργατα και Δουλείας (ΑττικοΙωνική Διάλεκτος!)!

  [Σημ. Παρακαλώ Τους Φίλους Του ΚΚΕ να Σταματήσουν να μελετάν Τους ΟθωμανικοΠατριαρχικούς Γεωγραφικούς Χάρτες Χρυσοβούλων που φτάνουν Γεωγραφικά Την Μακεδονία ώς Το … Κόσοβο!!! Η Γεωγραφική Μακεδονία Είναι Αποτυπωμένη Τόσο Στούς Αρχαίους Ελληνικούς και Ρωμαϊκούς Χάρτες! Αυτό που οι Οθωμανοί μαζί με το «Πατριαρχείο» ονόμασαν Μακεδονία είτανε για Θρησκευτικοπροσηλιτιστικούς λόγους Υποταγής στην Οθωμανία! Άλλωστε Το «Πατριαρχείο» Αφόρησε πολλές Επαναστάσεις του Εθνους πριν το 21 και μάλιστα και το 1821! Επιπλέον αυτό που λέται Γεωγραφικά «Βουλγαρική Μακεδονία» είναι Λάθος!!! Είναι η Γεωγραφική ΘΡΑΚΗ!!! ΡΩΤΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ: ΓΙΑΤΙ ΟΙ «ΠΗΓΕΣ» ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΕΣ;;;; ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ … ΟΥΝΙΑ!!!-;;;]

  [Σημ. Τί Σχέση το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ;;;; ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ!!! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΚΟ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ και ΤΟ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΙΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ … Χιλιάδες Έτη Φωτός Απο Την Πραγματικότητα Του Είναι και Γίγνεσθαι!!!
  ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ότι συν τοις Άλλοις ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΓΕΩΓΡΑΦΙΤΟΙ και Υποταγμένοι!!! ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΡΞ κ. ΛΕΝΙΝ ΚΑΣΤΡΟ ΤΣΕ ΏΣ Αλλοθι!!! …. κρίμα!]

 10. Ο Λαλάκης said:

  ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΥΚΛΟΥΣ:

  Το Όνομα που Θα Έχει η Περιοχή/Επαρχία της Πρώην Γιουγκοσλαβίας θα Έχει το Όνομα στα Λατινικά (Διότι η λέξη Σλάβος είναι Ρωμαϊκής προελεύσεως!)!

  Επίσης δεν θα χρειάζεται μετάφραση και θα Είναι μια Λέξη!

  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ:

  NOVARTIS = NOVA Republik Titus In Slawien (NOVA-RTIS)

  ΥΓ: Η Ελληνική Εξωτερική Πολιτική Είχε Την Πλήρη Εμπιστοσύνη Μας (=KXαμμένος)!
  Συγχαρητήρια στον CEO Του Team Της ΜΚΟ «ΠΡΑΤΤΩ»!!!

  Σημ. Μπορούν να διαφωνούν οι Αλβανοί στην Χώρα NOVARTIS … Αλλά Αυτοί Είναι … Αλβανοί!!!

 11. Ο Λαλάκης said:

  ΥΠΟΘΕΣΗ «ΣΚΟΠΙΑΝΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ»

  Εμείς Απορούμαι και μας Προξενούν ορισμένες «Περιέργιες» για το «Ποιόν» των Διαμεσολαβητών της Άνω «Υπόθεσης»!

  Εντύπωση προκαλεί ότι κανένα «Δημοκρατικό ΜΜΕ» ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ να μας Διαφωτίσει για τους «Επίσημους» Εξουσιοδοτημένους για τα Αυτά Άτομα!

  Εμείς Τολμούμαι:

  1ον. Nimetz Matthew: Επί Εποχή προεδρίας του Jimmy Carter των … Δημοκρατικών στης ΗΠΑ είτανε σχεδόν όλο το έτος 1980 υπεύθυνος για την Εξωτερική Ασφάλεια των ΗΠΑ στην Υπόθεση της «Ομηρίας» των Αμερικανών το 1980 στην Τεχεράνη/ΙΡΑΝ/ΠΕΡΣΙΑ!
  Εξαιτίας Του Nimetz οι Ιρανοί/Πέρσες ΔΕΝ άφησαν Ελεύθερους Τους Αμερικανούς παρά μόνο όταν είρθαν οι Ρεπουπλικανοί με τον … Ronald Reagan το 1981! Οι Ιρανοί/Πέρσες θεωρούσαν τον Nimetz (πέρα που έχει Εβραϊκό Θρήσκευμα) Εχθρό ΤΩΝ Παλιών/Αρχαίων Πολιτισμών!!!
  Το Nimetz τον … «Τοποθέτησε» στο «Σκοπιανικό» Ζήτημα ο … ΟΗΕ!

  Παρακαλούμε ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ Την Επίσημη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Nimetz τον Ιουλίου/Αυγούστου το … 2009 με τον Γ. Παπανδρέου/ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Πρωτού γίνει … Πρωθυπουργός!)! {ΜΝΗμόνια/ΜΑκεδονία=ΜΝΗΜΑ}

  Ώς Επιδόρπιον Σας Θυμίζουμε ότι Ανέκαθεν το … Ισραήλ θέλει ΤΗΝ Θεσσαλονίκη… ΩΣ Πόλι… Των Εθνών και Πρωτεύουσα των Βαλκανίων!

  2ον. Ο «Αλλος» Διαμεσολαβητής είναι ο Βασιλάκης Αδαμάντιος! Μια γρήγορη και διαγώνια ματιά της καριέρας Του .. Μας Δίνει να καταλάβουμε γιατί μιλάμε και γιατί πρόκειται!!!

  Και Απλή Ερώτηση: Αυτές οι Δύο Φιγούρες … «ΚΡΙΝΟΥΝ» ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ;;;

  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»;;;;

  Αλλά Σε Μια ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΜΕΝΕΙΣ;;;-!!!

  Μάνα Μου, Δώσ’ μου τη στολή
  τη Χιλιοματωμένη.
  Τούτ’ η Πατρίδα κι η Φυλή
  Δεν κάθεται Δεμένη.

 12. Ο Λαλάκης said:

  Η Υπόθεση NOVARTIS Από μια «Αλλη» Ματιά! (Συμπεμπυκνωμένα)

  Αυτή η Υπηρεσία ΔΙΩΞΕΙΣ των ΗΠΑ έχουν ΏΣ βασικό Σκοπό Το «ΟικονομικοΠολιτικό»!

  Ότι οι «Δωροδοκίες» στην ιδιαίτερα σημερινή εποχή είναι «Μοχλός» Οικονομικού Ανταγωνισμού στην Καπιταλιστική Ζούγκλα! Επίσης υπάρχουν και «Μορφές» «Δωροδοκιών» και σε κομματικό/πολιτικό επίπεδο!

  Αυτές ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ «ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ» εισήχθησαν κατά κόρων μετά τον Β’Παγκοσμίου Πολέμου από την … ΗΠΑ! Τόσο ΤΩΝ «Οικονομικών» όσο και ΤΩΝ «Κομμάτων/Πολιτικών»! Ιδιαίτερα οι «Δωροδοκίες Κομμάτων/Πολιτικών» μεταφραζώντουσαν ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ (όπως Ελλάδα/Χιλή και σε «Τριτοκοσμικές» Χώρες!)!

  Σήμερα εκ των πραγμάτων Των Συγκοινωνούντων Δοχείων Του ΚαπιταλιστικοΙμπεριαλιστικού Κεφαλαίου (=Χρηματηστήρια) τα Υπερεθνικά Μονοπώλια «πέζουν» ο ένας στην έδρα του άλλου (κατά Τόπους Χρηματηστήρια)! Πάνω Σαυτά τα «Παιχνίδια» Σήμερα ο «Κεντρικός Διαιτητής» Είναι Το Dollar! «Περίεργο» ότι ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΓΕΝΗΣ και ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗΣ ΥΛΕΣ στα Διεθνοί Χρηματηστήρια υπολογίζωνται σε Dollars (Πετρέλαιο/Χρυσός/Μέταλλα)!
  «Πρόσφατα» π.χ. ο Οικονομικός Πόλεμος των ΗΠΑ ενάντια σε Γερμανικές Αυτοκινηβιομηχανίες με Τρομερά Προστίματα τόσο για «Δωροδοκίες» Χρημάτων όσο και για … «Αλλοίωση» Λογισμικού για τους ρύπους καυσαερίων!

  Και το Αξιοσημείωτο Εδώ Είναι ότι Το ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ για να ΜΗΝ Χάσουν όχι μόνο την Αμερικάνικη Αγορά αλλά και Την … ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ!

  Τώρα Στα Δικά μας! Η Χώρα μας δεν παράγει Ούτε Κοπανιστό Αερά! Άρα ΔΕΝ είναι Παγκόσμιος Ανταγωνιστής του Dollar! Αλλά η Χώρα Μας Έχει ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ (Άλλωστε οι Ρωμαίοι δια μέσου της Ελλάδος Ελέγχαν όλη την Μεσόγειο Αφρική Ασία Μέση Ανατολή!)! Και Επειδή στα Πλαίσια Τόσο ΤΩΝ Δρόμων Των Οικονομικών Πολέμων (ως Προπαίδεια Γενικού Πολέμου) όσο και της Σταθερότητας ΤΩΝ Αυτών Δρόμων θέλουν ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ (ΗΠΑ)! Η «Πατριωτική» ΔΕΞΙΑ* στην Χώρα μας ΌΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΛΥΦΕ σαν Σκυλάκι τα Χέρια Των Εργοδοτών Της (Αποικιοκρατών Αγγλοαμερικάνων/β.λ. Κύπρος) ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ Ψέγματα/Ιχνοστοιχεία Εθνισμού/Πατριωτισμού βασισμένα ΌΜΩΣ ΣΤΟΝ … ΑΝΤΙΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Σήμερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ και άρα Είναι Επικίνδυνα τα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΨΕΓΜΑΤΑ/ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!

  ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ!!!

  Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παίζει ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ (Μόνο που δεν το ξέρει ο κύρ. Χαμμένος!!!)! Κάτω από την Νεοεποχήτικη Γκαιμπελική Συνθηματολογία «Πρώτη Φορά Αριστερά» (που ΔΕΝ Έχουν ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ένεκα και του Εθνομηδενισμού Τους) Συνεχίζουν το Λογισμικό του Γιωργάκη Π.! Μνημόνια for ever min. 2121 year!
  Και Επειδή Δεν Υπάρχει κανένας κίνδυνος Σαυτήν την Επιβολή Των ΗΠΑ στην Χώρα μας (β.λ. όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ούτε και από Την «Επαναστατική Γυμναστική» Του ΚΚΕ θέλουν να ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ τα Σκυλάκια Τους της «Πατριωτικής ΔΕΞΙΑΣ*»!!! ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΣ!!! (Οι Μόνοι που τα ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΕΙΤΑΝΕ ΟΙ ΗΠΑ/ΣΥΡΙΖΑ/ΜΚΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ και ΏΣ Επιβεβαίωση – ΔΙΚΗ ΜΑΣ – ΤΟ … ΚΚΕ της Βάρκιζας!!!)!

  Φίλοι της «Πατριωτική ΔΕΞΙΑΣ» σαν τα Κουταβάκια Σας Ρίξαν Τα μέχρι χθες Αφεντικά Σας στην Λούμπα/CIA/NOVARTIS και Σας Διαπομπεύουν για να Σας Διαλύσουν Στα Μάτια Του Ελληνικού Λαού (δεν μπορεί να κάνατε μώκο από το 1945 μέχρι Σήμερα για το Όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και να … Αλλάζετε ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!!!)!

  Ο Κύβος ερρίφθη από Τα Αφεντικά Σας (ΗΠΑ) για τον Τσίπρα και τον Νεοεποχήτικο Εθνομηδενισμό Της Χώρας Μας! Άλλωστε και Εσείς ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!

  *Ο ΕλιτοΝαζιζοφασισμός Δεν Έχει Σχέση ΜΕ το Ελληνικό Πνεύμα Είναι Εχθρός Του Ελληνικού Εθνους και Κράτους!

 13. Ο Λαλάκης said:

  Κύριοι μου!

  Τα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ στα ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙΑ ΑμεριακανοΝατοϊκών Συμφερόντων ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑ! Αλλάζουν Ανάλογα με Τας Ορέξης Των Συμφερόντων Των Αποικιοκρατών!!!

  ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΤΊ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝΟΥΣΙΟ και το Επικαλούντε Μόνο (για Αλλαγή Συντάγματος των Σκοπίων που έχουν 4-5 μεγάλες Εθνότητες μέσα τους) οι Υποταγμένοι και οι Φοβισμένοι … ΟΙ Από Τους Αγγλοαμερικάνους ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ!!!!!!!!

  ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ: ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ/ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόρπια!!!

  ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

  (Αναμένεται στο Ακουστικό…)

  Ο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΑΙΓΑΙΟ/ΙΜΙΑ-ΘΡΑΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 1967 (με ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΟ ως Το Μεδούλι ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Ε.Δ. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΙΜΙΑ 1996) ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

  Η ΛΥΣΗ ΕΣΤΙ:

  Παύλος Μ./Σταύρος Ξαρχάκος/Νίκος Ξυλούρης με Χορωδία

  Τη ΣΠΑΘΑ σήκωσε και πάλι
  Του ξένου πάρε το κεφάλι
  Τον ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ καρτεράνε
  Χτύπα προτού σε φάνε

  Αδέρφι την Καρδιά σου να `ν’ Ατσάλι
  Κάνε την Καρδιά σου φυλακή
  Ό,τι μας ΚΛΕΨΑΝΕ
  Και μας ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝΕ
  Αν θες να τ’ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ
  Σήκωσε ΣΠΑΘΑ ΦΟΝΙΚΗ

  Τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΗ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ
  Το ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΜΗΝ ΓΥΡΕΥΕΙΣ
  Τη Σπάθα σήκωσε και πάλι
  Του Ξένου πάρε το Κεφάλι
  Τον ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΡΤΕΡΑΝΕ
  ΧΤΥΠΑ ΠΡΟΤΟΥ ΣΕ ΦΑΝΕ

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ/ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!
  Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΟΡΔΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: