Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ


Με την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου αύριο το απόγευμα, η «Αττική Συνεργασία – Όχι στο Μνημόνιο» μπαίνει με όλες τις δυνάμεις της στην προεκλογική μάχη, με στόχο το μήνυμα της συνάντησης, της δημιουργίας του μετώπου για την ανατροπή της εφαρμοζόμενης πολιτικής, να φτάσει σε κάθε γειτονιά του Λεκανοπεδίου. Μετά την ανακοίνωση των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών, ο Αλέξης Μητρόπουλος θα παρουσιάσει αύριο στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο Athens Imperial το ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από μέλη της ριζοσπαστικής αριστεράς, του σοσιαλιστικού και του οικολογικού χώρου, ενώ έντονη είναι η παρουσία συνδικαλιστών και εκπροσώπων των τεχνών και των γραμμάτων. Σημειώνεται πως σε συνέντευξη που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Free Sunday», ο Αλ. Μητρόπουλος τονίζει ότι το Μνημόνιο «ωθεί στην υπέρβαση των παλιών διαιρέσεων» και «δημιουργεί νέες ενοποιητικές γραμμές», ενώ καλεί τους πολίτες να μην απέχουν καθώς μια τέτοια στάση «εξυπηρετεί την κυβέρνηση».

Στο ψηφοδέλτιο

Στο ψηφοδέλτιο της «Αττικής Συνεργασίας – Όχι στο Μνημόνιο» θα συμμετέχουν ως υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι, μεταξύ άλλων: ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ, Δημήτρης Βίτσας, τα μέλη της Π.Γ. του ΣΥΝ Αλέκος Καλύβης, Πάνος Σκουρλέτης, Αριστείδης Μπαλτάς, Γιάννης Μηλιός, Ερμίνα Κυπριανίδου, τα μέλη της ΚΠΕ Γιάννης Πρωτονοτάριος και Πάνος Τριγάζης , η Φλώρα Νικολιδάκη, ο γραμματέας της Νεολαίας Συνασπισμού Νάσος Ηλιόπουλος (κεντρικός τομέας).

Από τη νεολαία ΣΥΝ συμμετέχουν επίσης η Αλίκη Κοσυφολόγου (νότιος τομέας), η Εσθήρ Τζιβελοπούλου (βόρειος τομέας), ο Κώστας Κάβουρας (δυτικός τομέας), ο Κώστας Ζαχαριάδης (βόρειος τομέας).

Επίσης συμμετέχουν οι: Νίκος Τουλιάτος, μουσικός, Κώστας Κεχαγιόγλου, οργανωτικός γραμματέας της ΠΟΘΑ, Έκτωρας Καββαδίας, αντιπρόεδρος εργαζομένων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Αντώνης Κατραμαδάκης, αντιπρόεδρος ομοσπονδίας ιατρικών επισκεπτών, Άγγελος Νταβίας, πρώην υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου,  Ολύμπιος Δαφέρμος, Σοφία Φράγκου, εκτελωνίστρια,Γιάννης Καλαμπόκης, μέλος της ομοσπονδίας αρτοποιών, Ιλιάδα Λαμπρίδου, ηθοποιός, Θόδωρος Πομώνης, συνδικαλιστής Ένωσης Ελλήνων Χημικών, Φωτεινή Κούβελα, πρώην συνδικαλίστρια στην ΟΤΟΕ, Γιώργος Νινιδάκης, πρόεδρος εργαζόμενων στα ασφαλιστικά ταμεία, Κική Πανάγου, δημοσιογράφος, Γιώργος Κυπραίος, πανεπιστημιακός, Μαρία Μενεγάκη, πανεπιστημιακός, Γιώργος Μιχαλόπουλος, συνδικαλιστής στον ΟΣΕ, Πόπη Μετοχιάτη, νομαρχιακή σύμβουλος, Βασίλης Μπάτρης, πρόεδρος των λαϊκών αγορών, Γιώργος Χάλβας, πρόεδρος ΕΣΔΝΑ.

Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες με την «Αττική Συνεργασία – Όχι στο Μνημόνιο» είναι οι: Κεντρικός Τομέας: Νίκος Βούτσης, πολιτικός μηχανικός, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ.

Βόρειος Τομέας: Δημήτρης Τσουκαλάς, συνδικαλιστής, πρώην πρόεδρος της ΟΤΟΕ.

Νότιος Τομέας: Ηλίας Νικολόπουλος, καθηγητής Πανεπιστημίου, νομαρχιακός σύμβουλος, ΔΗΚΚΙ.

Δυτικός Τομέας: Νότης Μαριάς, αναπληρωτής καθηγητής Πανεπιστημίου, νομαρχιακός σύμβουλος, δικηγόρος Αθηνών, Δημοκρατική Συνεννόηση.

Πειραιάς: Λία Φράγκου, ιδ. υπάλληλος, μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ.

Ανατολική Αττική: Γιώργος Βαρεμένος, δημοσιογράφος.

Δυτική Αττική: Γιάννης Βασιλείου, λογιστής, νομαρχιακός σύμβουλος Δυτικής Αττικής του ΣΥΝ.

Νησιά: Γιάννης Σχίζας, εκπρόσωπος των Οικολόγων ενάντια στο Μνημόνιο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: